GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Ünler Ortaokulu

Nis

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ MERVE TEKİN TARAFINDAN OKUL TANITIM GÜNLERİ KAPSAMINDA VEHBİ DİNÇERLER FEN LİSESİNE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.

ÖĞRETMENİMİZE EMEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

ÖĞRENCİMİZ ALİ ÇAKILI AKIL VE ZEKA OYUNLARI İL TURNUVASINDA OKULUMUZU TEMSİL ETMİŞTİR.

ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Nis

ÖĞRENCİMİZ METEHAN EYMEN TAN TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA OKULUMUZU TEMSİL ETMİŞTİR.

ÖĞRENCİMİZİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Mrt

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

Öğrencilerimizin liseleri tanımaları ve sınav motivasyonlarının artması için Yasemin Erman Balsu Lisesi tanıtım gezisi düzenlendi.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy, yürekleri çelikleştiren İstiklal-l Marşı’nı yazmak suretiyle, İstiklal Harbi’nin manevi cephesinde dövüşen kahramanlardan biri olmuştur.
Türk Milleti istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Mrt

OKULUMUZ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ ZELİHA ÇETİN FEN BİLİMLERİ PANOSU HAZIRLADI.

Mrt

Okulumuz öğrencileri TOBB Fen Lisesini ziyaret ettiler.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ İÇİN TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİMİZ ASLI KOYUNCU VE NEVİN BOZOĞLU PANO HAZIRLADILAR,EMEKLERİ İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.